ÇELİK VİLLA ÜRETİMİ ve SATIMI

İkon Çelik Villa Yapı, yılların tecrübesi ile son derece modern, şık görünümlü villa yapıları tasarlamakta ve üretmektedir. Bugüne kadar çok sayıda çelik villa üretimi yapan firmamız, müşterilerin taleplerine göre özel olarak tasarımlar yapmaktadır. Ayrıca hazır projelerimizden oluşan galerimizi inceleyerek de bir villa modeli seçebilir ve size özel üretilmesini talep edebilirsiniz. Çelik villalarımızı müşterilerimizin taleplerini tamamen karşılayacak şekilde üretmek için her ayrıntıyı düşünerek tasarlıyoruz.

1. TEKNİK VERİLER

İmalatlar, birinci derece depremlere, saatte 90 km rüzgar hızına ,m2 başına 80 kg kar yüküne dayanıklı olarak üretilir. Taşıyıcı sistemler H, C ve U modeli galvaniz profillerinden oluşur.

Yapılarımızın iç panel kalınlığı 8 cm, yüksekliği 250 cm’dir. Dış panel kalınlığı ise 10 cm’dir. Dış paneller 10x295x2500 mm ebatlarında fibercement ile kaplanır. İç paneller 12,5x1200x2500 mm ebatlarında alçıpan levhalarla kaplanır.

2. TAŞIYICI KONTRÜKSİYONLAR

Kolonlar, makaslar, kirişler ve ara kat kontrüksiyonlar, özel bükümlü galvanizli saclarda işlem görür. Çok katlı yapılarda statik hesaplamalar yapılarak ara kat şase sistemi tasarlanır ve zemini 18 mm osb 3 ile kaplanır ve taşıma yükü m2 başına minimum 200 kg’dır.

3. ÇATI ve TAVAN

Çatılarda %30 eğimli beşik çatı ve kırma çatı sistemleri kullanılmaktadır. Galvanizli aşıkların üzerine 11 mm osb 2 kaplanır. Kaplanan osb sisteminin üzerine nem bariyeri serilir ve son işlem olarak ta çeşitli renk seçeneklerine sahip ithal shingle serilir çatı su nem ve ısıya karşı yalıtılmış olur.

4. İÇ ve DIŞ KAPILAR,PENCERELER

İç kapılar 80×200 cm ebatlarında American panel kapı kullanılır. Dış kapılar ise 88×200 cm ebatlarında çelik kapı kullanılmaktadır. Pencereler 70 lik pvc serisi 4x16x4 ısıcamlı olarak kullanılmaktadır.

5. MERDİVEN

Merdivenler hafif çelik iskelet üzerine kalınlığı 18 mm olan osb 3 ile kaplanır. Merdiven korkuluğu paslanmaz çelik boru yada alüminyum boru ile yapılmaktadır.

6. ELEKTRİK TESİSAT

Elektrik tesisatı sıva üstü veya sıva altı olarak yapılabilir. TSE belgeli panel üzerine kablo kullanılır. Sigorta, priz, anahtar ve aydınlatma gibi diğer elemanlar da TSE belgelidir. Sayaç, topraklama ve dış bağlantıları alıcı tarafından yapılır.

7. BOYA

Boyama işleminde kullanılan bütün ürünler TSE belgelidir. Dış cephede silikonlu boya kullanılırken iç panelde ve tavan alçıpan yüzeylerinde plastik boya kullanılır. Metal yüzeylerinde çift kat astar, çift kat sentetik yağlı boya kullanılır.

8. SIHHİ TESİSAT

Sıhhi tesisat sıva altı olarak kurulur. Kullanılan tüm ürünler (boru, lavabo, vitrifiye vb.) TSE belgelidir. Su sayacı ve bina dış bağlantıları alıcı tarafından yapılır.

9. TEMEL BETON

Bu konuda gerekli bilgi, danışmanlık hizmetlerimiz ile müşterilerimize verilir ve kararlaştırılan plana uygun temel ve beton işlemleri yapılır.

10. FARKLI TASARIMLAR VE ESNEK ÇÖZÜMLER

Çelik evlerimiz müşterilerin fikirleri alınarak, beklentilerini karşılayacak şekilde özel olarak tasarlanabilir. Ayrıca hazır model evlerimizden seçilen bir çelik ev, eklemeler veya değişiklikler ile yeniden istenilen ölçüde üretilebilir.

11. SU, ISI ve SES İZOLASYONU

Çelik evlerimiz su geçirmez malzemelerden ve iç ısıyı koruyan yapılardan üretilmektedir. İçerideki seslerin dışarı çıkışını engelleyen ve dış seslerin , gürültülerin içeriye daha az gelmesini sağlayan ses yalıtımlı çelik evler üretmekteyiz. Yalıtım malzemesi A1 yangın sınıfında 10 cm olarak kullanılır.

12. HATASIZ,GÜVENİLİR ve KALİTELİ ÜRETİM

Yıllardır birçok devlet kurumu, belediyeler gibi önemli yerlere çelik yapı hizmetleri veren firmamız ile müşterilerimizin güvenini kazanarak bu sektörde tanınan bir firma olmayı başardık. Müşteri odaklı, kalite anlayışımız sayesinde deneyimli kadromuz ile hatasız ve kaliteden ödün vermeyen çelik yapılar üretmekteyiz.

13. DEPREME ve YANGINA DAYANIKLI YAPILAR

Kullandığımız kaliteli malzemelerimiz ve sağlam altyapımız ile birinci derece depremlere ve yangınlara dayanıklı, korunaklı yapılar üretiyoruz.

14. AŞINMAYA ve PASLANMAYA DAYANIKLI YAPILAR

Çelik evlerimizi, dış faktörlerden olumsuz etkilenmemesi için kireçlenme, aşınma ve paslanma gibi durumlara karşı dayanıklı malzemeler ile üretiyoruz. Müşterilerimiz isterlerse fabrikamızı ziyaret ederek üretim aşamamızı gözlemleyebiliyor.

15. KURULUM KOLAYLIĞI SAYESİNDE KISA SÜREDE İNŞAA EDİLİR

Çelik yapıların kolay ve kısa sürede kurulması özellikle ticari yapılar için büyük avantaj sağlar. Çelik yapıları tercih ederek kaliteden ödün vermeden zamandan kazanabilirsiniz.

16. ÇEVRE DOSTU MALZEME KULLANIMI İLE GERİ DÖNÜŞÜM SAĞLAR

Hafif çelik malzemeden üretilen Çelik yapılar, hammadde rezervlerinin azalmasını engelleyen çevre dostu yapılardır. Yıkıldıkları zaman çıkan maddeler geri dönüşüm ile tekrar kullanılabilir.

17. DÜŞÜK MALİYETLİ İNŞAAT SÜRECİ

Çelik yapılar kurulum kolaylığı ile hem zamandan hem de maliyetten kazanmanızı sağlar. Bütçenize uygun harcamalar ile kısa sürede Çelik bir yapıya sahip olabilirsiniz.

18. UZUN ÖMÜRLÜ VE SAĞLAM YAPILAR

Müşterilerimizin taleplerine uygun olarak tasarladığımız, kullanışlı ve uzun ömürlü Çelik yapılarımız ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermekteyiz.